Sportcentrum Arcus

Sinds de opening in 2011 heeft Sportcentrum Arcus een reputatie opgebouwd als thuishal voor vele Oranje teams van volleybal, handbal en basketbal. Door de jaren heen zijn er al meer dan 10.000 bezoekers geweest bij verschillende interlands.

Het unieke aan sportcentrum Arcus is dat de drie verenigingen de verantwoordelijkheid dragen voor het beheer en exploitatie. Zij doen dit via Triwy B.V. Door dit model is de Arcus er voor en door sporters. Hierdoor staan de verenigingen dicht bij de directie van de Arcus en is het mogelijk een optimaal sportklimaat te bewerkstelligen.

Niets is te gek in Sportcentrum Arcus. Denk hierbij aan het jaarlijks terugkerende Trivos Nacht Volleybaltoernooi of de slaapplaatsen die we aanbieden voor Nijmeegse Vierdaagse wandelaars. Sporten staat centraal staan in onze filosofie. Topsportevenementen sluiten hier perfect bij aan en eventuele andere grote publieksevenementen zijn ook welkom. Van 2011 tot 2014 was de hal voor profbasketbal club Matrixx Magixx de thuishaven. Ook werd in Sportcentrum Arcus twee maal de Nationale bekerfinale dames- en rolstoel basketbal gespeeld.

Voorbeelden van andere (sport)evenementen zijn: Colour Guard Nederland, Ondernemersgala 2014, Jubileum concert ‘WijVakantieZijOok’ door de JostiBand en de jaarlijkse Rode Kruispost bij de doorkomst van de Nijmeegse Vierdaagse doorkomst op de woensdag van Wijchen.

Heeft u een (top)sportevenement waarbij u opzoek bent naar een moderne sportaccommodatie laat dit ons weten via info@sportcentrumarcus.nl

Naast de sportfaciliteiten hebben wij ook een multi-inzetbare business lounge. Deze is ideaal voor het organiseren van vergaderingen of te gebruiken als VIP-ruimte bij sportevenementen. In deze ruimte bevindt zich tevens een bar welke u kunt afhuren.

Sportcentrum Arcus beschikt over een modern en gezellig ingericht Sportcafé op de begane grond. Wij werken met enthousiast en professioneel personeel en maken het onze gasten graag naar de zin. Met de beste koffieapparatuur, verse sinaasappelsap uit onze citruspers, verse muntthee en een gezonde keuken willen wij net een stapje verder gaan op het gebied van horeca dan u gewend bent van een sportkantine. Loop gerust eens binnen om onze accommodatie te leren kennen. Een lekkere kop koffie staat altijd voor u klaar.