Nachttoernooi

Het Trivos Nachttoernooi is al jaren een begrip in de regio Wijchen. Het toernooi is ondertussen al 24 keer georganiseerd en is inmiddels het grootste Volleybal Nachttoernooi van Nederland.
Er kunnen 70 teams meedoen met het toernooi en er is 400 man publiek. Helaas is het nachttoernooi voor 2020 voorlopig afgelast in verband met het Covid-19 virus.

Verdere informatie is te vinden via deze link

Vierdaagse Overnachtingen

Dit jaar zou voor de 9e keer tijdens de Nijmeegse vierdaagse een arrangement aangeboden worden om in Sportcentrum Arcus te verblijven. In het standaard arrangement zitten onder andere de overnachtingen, het ontbijt, een zelf samengestelde luncht en uitgebreid warm-koud buffet. Velen zijn jullie ondertussen voor gegaan en delen graag hun ervaringen,

die net als verdere informatie te vinden zijn via de link. 

Color Guard Contest

Jaarlijks vindt in Sportcentrum Arcus ook weer de Color Guard Contest Plaats. Dit is een internationale dans- en muziek competitie. Gedurende strijden dansunits uit verschillende landen tegen elkaar met spetterende optredens. Deze optredens kunnen onderverdeeld worden in drie onderdelen: indoor winds (blazers), colourguard (dans) en indoor percussie (slagwerk).

De wedstrijd van 2021 staat voor nu gepland in Februari. Echter door de onzekerheid van het Covid-19 virus wordt er half November uitspraak gedaan door het bestuur van CGN over de komende wedstrijden.

Voor meer informatie kunt u terecht via deze link.

Hiphop Ranking toernooi

In 2017 is voor het eerst een hiphop ranking wedstrijd georganiseerd, gevolgd door het officieuze NK in 2018. Beide wedstrijden hebben gezorgd voor fantastische evenementen en zal daarom in 2021 weer terugkeren in de Arcus. Gedurende deze dag wordt gestreden in verschillende categorie├źn, van solo tot groups, voor de nationale ranking onder het toeziend oog van een enthousiast publiek.

Informatie over dit toernooi en verder informatie over hiphop zijn te vinden via onderstaande links

Dutchdancesports
Dansstudio Almir