Nachttoernooi

Het Trivos Nachttoernooi is al jaren een begrip in de regio Wijchen. Het toernooi is ondertussen al 25 keer georganiseerd en is inmiddels het grootste Volleybal Nachttoernooi van Nederland.
Er kunnen 70 teams meedoen met het toernooi en er is 400 man publiek.

Verdere informatie is te vinden via deze link

Vierdaagse Overnachtingen

Dit jaar wordt voor de 12e keer tijdens de Nijmeegse vierdaagse een arrangement aangeboden worden om in Sportcentrum Arcus te verblijven. In het standaard arrangement zitten onder andere de overnachtingen, het ontbijt, een zelf samengestelde luncht en uitgebreid warm-koud buffet. Velen zijn jullie ondertussen voor gegaan en delen graag hun ervaringen,

die net als verdere informatie te vinden zijn via de link. 

Color Guard Contest

Jaarlijks vindt in Sportcentrum Arcus ook weer de Color Guard Contest Plaats. Dit is een internationale dans- en muziek competitie. Gedurende strijden dansunits uit verschillende landen tegen elkaar met spetterende optredens. Deze optredens kunnen onderverdeeld worden in drie onderdelen: indoor winds (blazers), colourguard (dans) en indoor percussie (slagwerk).

Voor meer informatie kunt u terecht via deze link.

Hiphop Ranking toernooi

In 2017 is voor het eerst een hiphop ranking wedstrijd georganiseerd, gevolgd door het officieuze NK in 2018. Beide wedstrijden hebben gezorgd voor fantastische evenementen.
Gedurende deze dag wordt gestreden in verschillende categorie├źn, van solo tot groups, voor de nationale ranking onder het toeziend oog van een enthousiast publiek.

Informatie over dit toernooi en verder informatie over hiphop zijn te vinden via onderstaande links

Dutchdancesports
Dansstudio Almir

Spring naar toolbar